Pólók és ruhák minden mennyiségben

Pólók és ruhák minden mennyiségben

Matthew McConaughey nélkül is újra vetkőzik Channing Tatum

2015. június 01. - Poló Péter

Matthew McConaughey nélkül is újra vetkőzik Channing Tatum

Másodjára is belebújik Magic Mike szerepébe a hollywoodi szépfiúból komoly színésszé vedlett Channing Tatum - a Magic Mike XXL címet kapó folytatásban azonban sem az azóta Oscar-díjas Matthew McConaughey, sem a rendező Steven Soderbergh nem tér vissza.

A filmezéstől saját bevallása szerint visszavonult Steven Soderbergh utolsó előtti mozifilmje, a Magic Mike 2012 egyik legnagyobb meglepetése volt, abban legalábbis mindenképp, hogy egy drámában, mégis öniróniával fűszerezett humorral operálva dolgozta fel a férfi sztriptíztáncosok sajátos világát - gondoljunk csak arra, hogy a korábban non-stop félmeztelenségéről híres, de azóta komolyabb utakra lépett (lásd: Oscar-díj) Matthew McConaughey ismét ledobta a pólóját a filmben.

Bár McConaughey a folytatásban már nem tűnik fel, a címszereplő Magic Mike-ot játszó - és színésztársához hasonlóan azóta szintén drámai karrier-fordulatot vett - Channing Tatum valószínűleg önmagában is el fogja vinni a show-t. A Magic Mike XXL címre hallgató második részre operatőrként és vágóként ugyan visszatér Soderbergh, de a rendezői székbe már az a Gregory Jacobs ül be, aki korábban másodrendezőként segítette a filmjeit. A cselekmény a "még egy utolsó nagy fellépés, aztán kiszállok" sémára fog épülni, a színészek közt pedig olyan új arcok tűnnek majd fel, mint Amber Heard, Elizabeth Banks vagy Jada Pinkett Smith.

forrás: hvg.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://hirespolok.blog.hu/api/trackback/id/tr687509286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása