Pólók és ruhák minden mennyiségben

Pólók és ruhák minden mennyiségben

Tanácsok tavaszra! Mit vegyek fel?

2015. március 25. - Poló Péter

Szerencsére lassan itt van a tavasz, és kezdhetjük kitalálni, hogy mit fogunk hordani a kellemes, enyhe időben! Persze ez sokszor nem is olyan egyszerű.divat.jpg

Először is meg kell nézni, mi van a ruhásszekrényünkben, plusz figyelni kell az aktuális divatot, és persze a pénztárcánk vastagságát.

A szekrényünk tartalma sokszor lehangoló, de egy kis ügyességgel, minden ruhadarab megújítható vagy feldobható valamivel. A nagy márkák honlapjaiból kiderül, hogy idén a kék, és az élénkebb színek dominálnak majd, de a fekete, mint örök divat is jelen lesz.

Ha túl kevés a pólónk vagy nagyon viseltes, nem kell megijedni, szerencsére sok praktikus megoldást kínálnak a közösségi, és más internetes, oldalak (Pinterest, Nőklapja, Femina) , ha saját kezűleg szeretnéd felújítani ruháidat. De ha végképp nincs ötleted, ott vannak azok az olcsó divatmárkák (H&M, Pull&Bear, Bershka), ahol már tényleg pár ezer forintért beszerezhetsz egy-két tetszetős pólót, inget, vagy dzsekit.

Pláza van már minden sarkon :) minden plázában, pedig ruhaüzletből van a legtöbb. És egyre több és több világmárka nyit üzletet hazánkban, (elsősorban Budapesten) ahol, a legújabb divatnak megfelelően, és igen jó áron fel lehet öltözködni tetőtől talpig.

Persze jó megoldás az is, ha van a rokonságunkban olyan, aki szintén le szeretné cserélni pár ruhadarabot a szekrényéből. És ha a méretetek is nagyjából megegyezik, akkor piszok mázlid van, és kezdhetsz tervezgetni, hogy melyik pólót, pulóvert, vagy nadrágot párosítod össze a sajátoddal.

Ha már a használt ruha, akkor nem mehetünk el szó nélkül a számtalan turkáló mellett, amik gomba módjára szaporodnak a fővárosban, és vidéken egyaránt. Sok külföldi topmárka található meg itt, töredékéért az eredeti árnak.

Jó ízlés, türelem, és egy kis utánajárás, meghozza a gyümölcsét, és máris olyan ruhatárunk lehet, mint a menőknek :) Tehát, nem kell elkeseredni, mert a jó idő adott, a divat nem változik percenként, és ne felejtsd el, amit Coco Chanel mondott:

„Minél rosszabbul állnak a dolgaid, annál jobban kell kinézned!”

A bejegyzés trackback címe:

https://hirespolok.blog.hu/api/trackback/id/tr797303582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása