Pólók és ruhák minden mennyiségben

Pólók és ruhák minden mennyiségben

Nyár, divat, trendek

2015. május 26. - Poló Péter

Így divat most a pólóing

A Lacoste pólót eddig férfiak húzták, rosszabb esetben feltűrt gallérral, most a nők is hordhatják az elegáns pólóinget, csak a gallért hagyják békén.polo-ing.jpg

Indiában hordták először a brit gyarmatosítók a Lacoste pólóinget, méghozzá az 1930-as években, krikettezés közben. Aztuán a teniszjátékosok kedvenc ruhadarabjává vált, a kétezres években pedig a magukat jól sziutáltnak tartó vállalkozók, managerek és ezredfordulós jampik tették magukévá a galléros pólót, és azzal húzták alá jelentőségüket, hogy feltűrték a gallért. Ilyet sajnos még manapság is látni, egyes neves márkák pedig azzal sarkallják a fogyasztóikat eme bárdolatlan cselekedetre, hogy a gallér belső részére nagy betűvel ráírják a márkanevet, így a jampizók kénytelenek felhajtani a gallért, hogy látassék a drága holmi.

Idén új szerepet kap azonban a pólóing. A nőkre adták rá a pólót a divattervezők, csak kicsit másképp, mint a megszokott letisztult formában. Különböző applikációkat tettek a pólóra, mely szorosan az alakra simulhat, és a színekben is sokkal változatosabb mint a tradicionális Lacoste.

forrás: www.hvg.hu

A többi fotót a pólóing új módijáról nézze meg a stylebook.de-n.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hirespolok.blog.hu/api/trackback/id/tr17492648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása