Pólók és ruhák minden mennyiségben

Pólók és ruhák minden mennyiségben

"Állj, vagy lövök!" Veszélyes pólók az USA-ban!

2015. február 23. - Poló Péter

Veszélyes pólók az USA-ban

Colorado üzlet tulajdonosa, olyan  pólókat árul, amin olyan igazi kinézetű pisztoly van,  bőrszíjjal együtt, ami bárkit megtéveszthet.
Paul Liebe, aki egy Nitelife biliárd szalon tulajdonosa is, ír a "nyitott carry" pólókról, amiknek szerinte az a célja, hogy irritálják a liberálisokat.
"A szólásszabadság, jog, és ez csak egy kis fricska" Liebe mondta. 
A Facebook oldal segített rájönni, hogy amúgy a tulajdonos nagyon is fegyverellenes."
Ezért ők maguk figyelmeztetik komolyan a vásárlókat.
"Ne tegye a kezét az pólóra ahol a fegyver van," Liebe figyelmeztetett. "(A figyelmeztetés) lehetővé teszi, hogy tudom, hogy ha egy rendőr rám parancsol azért, mert látja a pólómon a pisztolyt, mert ő a távolból elhiheti, hogy az egy igazi fegyver."
Azt mondta, a bűnüldöző szervek tisztviselői esetleg túlreagálják a dolgot,mert úgy tűnik, hogy egy igazi pisztolyt egy pisztolytáskát látnak, és a Liebe azt mondta, hogy a viselőinek fel kell készülniük, hogy elkerüljenek egy a halálos lövést.
Liebe figyelmeztetett. "Ha azt mondja a rendőr, hogy," nem mozdulj, állj!", akkor pontosan azt kell tenni.
Liebe, aki azt mondta, az első ingyen pólókat a barátok kapták, és az első ügyfelek, nem hallottak semmilyen konfliktusról a bűnüldöző szervek részéről.
Azt mondta, eladtak pólókat Olaszországban és katonáknak Afganisztánban, de még néhány profi fegyverszakértő is elismeri, a kép, olyan élethű, hogy igazi kockázata van, egy esetleges ellen lövésre, a másik féltől.

 

forrás: www.rawstory.com

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hirespolok.blog.hu/api/trackback/id/tr277208771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása